Over goed online scheiden

Mediators met passie voor hun vak en met veel kennis en ervaring.

We zijn er om jullie scheiding goed te begeleiden.

Wat maakt ons anders

Het unieke aan een scheiding bij Goed Online Scheiden, is een totaalpakket waarbij ook een eindgesprek met de mediator is inbegrepen. Dit noemen wij de kwaliteitstoets! Dit is een absolute meerwaarde voor jullie. 

Het begeleiden van een scheiding is een specialisme, er moet aan veel zaken aandacht besteed worden, dingen die jullie logischerwijs niet volledig kunnen bedenken en overzien.

Onze mediator Mary Klem heeft veel ervaring in allerlei situaties van scheidingen, en weet daarom snel te schakelen naar de mogelijkheden in jullie situatie. Onze professionele mediator is neutraal en stellen daarbij dus jullie belangen voorop. Zij zorgt voor een efficiënte en snelle afwikkeling van jullie scheiding. 

 

Mary Goed Online Scheiden

Voordelen Goed Online Scheiden

  1. Eenvoudig samen thuis jullie afspraken bespreken.
  2. Scheiding snel binnen enkele weken geregeld.
  3. Eindgesprek met kwaliteitstoets door onze ervaren mediator op kantoor (Den Bosch) of online.
  4. Indiening door advocaat bij de rechtbank, kosten inbegrepen.
  5. Geen overige verborgen kosten.
  6. Je bent verzekerd van de professionele begeleiding door onze ervaren mediators. 
  7. Altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen en persoonlijk contact.
  8. Snelle doorlooptijd, scheiding kan binnen enkele dagen gereed zijn voor indiening rechtbank.

Ons verhaal

Als mediators met jarenlange ervaring, hebben wij gemerkt dat er regelmatig klanten zijn die aangeven al heel veel zelf te hebben gedaan en de documenten voor de scheiding al bijna gereed te hebben.

Wij zien echter in de praktijk dat als wij deze documenten beoordelen en vragen of partijen overzien wat de consequenties van de gemaakte afspraken zijn, blijkt dat partijen zich niet bewust zijn van de strekking en gevolgen van deze afspraken. 

Ook zien wij vele online aanbieders waarbij je de scheiding zelf kan regelen zonder verdere begeleiding. Wij zijn van mening dat scheiden een specialisme is waarbij enige begeleiding noodzakelijk is.  

Wij doen dat dus anders bij Goed Online Scheiden. 

Het persoonlijke eindgesprek is voor jullie van hoge toegevoegde waarde. Op deze manier gaan jullie goed uit elkaar en kunnen jullie de afspraken en de gevolgen volledig overzien. 

Na het eindgesprek zijn jullie ervan overtuigd achter de afspraken te staan, begrijpen jullie de gevolgen en zijn jullie er zeker van dat wat jullie overeen willen komen ook op de juiste wijze in het convenant wordt opgenomen.

 

Kortom; de ruimte om jullie scheiding zelf vorm te geven met de toegevoegde kwaliteit van een professionele, ervaren mediator en dit tegen lage kosten en een vlotte doorlooptijd. 

Hoe werkt online scheiden?

Een online scheiding wordt afgerond in een aantal stappen. Wil jij meer weten over hoe wij te werk gaan? Klik dan op onderstaande link.

Wil je eerst contact met een mediator?

Wil je onze hulp inschakelen of meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

logo
Neem contact op